+32 (0)494 43 91 61 info@getaald.be

Taaltraining

Nederlands

Nederlands

Of je nu nog maar net in het land bent of nood hebt aan een cursus zakelijke conversatie, bij Getaald kan je terecht voor elk niveau taaltraining Nederlands. Ik vertrek hierbij steeds van de vraag van de cursist. Wil je graag een praatje maken op de tram of kan je een opfrissing van de spellingregels wel gebruiken? Neem dan contact met me op en dan bekijken we hoe we verder kunnen samenwerken.

Latijn

Latijn

Studeert je kind Latijn, maar loopt het niet zoals gehoopt? Of begrijpt het (een deel van) de leerstof niet goed? Dat hoeft helemaal geen drama te zijn, vaak zijn leerlingen geholpen met een klein duwtje in de rug. Voor dat duwtje in de rug kan je terecht bij Getaald. Aangezien ik Latijn en Nederlands heb gestudeerd en zelf acht jaar voor de klas heb gestaan, weet ik als geen ander wat er van leerlingen wordt verwacht en hoe je studieproblemen het beste aanpakt.

workshop

Workshops

Vind je heldere communicatie belangrijk voor je bedrijf of organisatie? Dat treft, ik ook! Daarom kan ik ook een workshop komen geven in je bedrijf. Dit kan gaan over hoe je activerend schrijft, ik kan je spellingsregels komen opfrissen of helpen bij het opstellen van presentaties. Met je communicatie staat of valt je hele bedrijf, het loont dus echt wel de moeite om hierin te investeren. Neem zeker contact op en laat me weten wat je concrete probleem is.

Cursus

Tijdens mijn trainingen ga ik steeds uit van jouw vraag en van realistische situaties.

Bijles

Eén lange bijles of toch liever wekelijks een uurtje? Alles is mogelijk!

Schrijftraining

Met een paar simpele tips kan je je schriftelijke communicatie verbeteren!

NT2

Getaald geeft ook lessen Nederlands aan anderstaligen, van beginners tot gevorderden.

Individueel

Heb je een specifieke 'taalvraag'? Dan kan ik je individuele training geven.

Groepen

Ook bedrijven kunnen een beroep doen op Getaald om groepslessen te geven.

VOLG GETAALD OP...