+32 (0)494 43 91 61 info@getaald.be

Social media

Wil je echt groeien?

Wees dan actief op sociale media!

Facebook

In België heeft 6,2 miljoen mensen een Facebookaccount. Het spreekt dus voor zich dat dit het ideale kanaal is om een groot publiek te bereiken. Het is echter niet altijd gemakkelijk om goede content te vinden voor je Facebookpost. Of misschien heb je niet genoeg tijd om hier bijna dagelijks mee bezig te zijn. Je kan ook adverteren op Facebook, maar dan moet je wel weten waarop je moet letten om je doelpubliek te bereiken. Getaald kan je hierbij helpen! Regelmatig volg ik opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends.

Instagram

Instagram is een snel groeiend platform dat uitsluitend werkt met foto's en video's. Er zijn geen cijfers beschikbaar per land, maar het aantal gebruikers in België wordt geschat op 1 miljoen. Ook hier kan je adverteren en je publiek gericht bereiken door de juiste hashtags te gebruiken. Aangezien het een nieuwere dienst is dan Facebook, heeft het ook een jonger publiek. Ook met Instagram heeft Getaald al heel wat ervaring. Beginnen je oren te flapperen bij woorden als 'hashtags', 'sharen' en 'quotes'? Geen nood: ik kan voor jou een account van je bedrijf aanmaken en beheren. 

LinkedIn

LinkedIn is een zakelijk platform en dus een buitenbeentje van de social media. Hierop kan je vacatures plaatsen, mensen zoeken met de skills die jij nodig hebt en je bedrijf in de picture zetten. LinkedIn heeft 2,8 miljoen gebruikers in België en mikt dus specifiek op de zakenwereld. Als bedrijf kan je niet anders dan ook op dit platform aanwezig te zijn. Er is minder interactie dan op Facebook, maar voor de uitstraling van je bedrijf is het belangrijk om regelmatig iets op LinkedIn te posten. Geen inspiratie voor een zakelijk artikel? Getaald kan je LinkedInpagina beheren en op regelmatige basis een update plaatsen.

Specifiek

Voor elk platform lever ik een aparte tekst aan. Hashtags op Facebook zijn nu eenmaal #notdone!

Persoonlijk

Door vragen te stellen, leef ik me helemaal in in wat jouw bedrijf doet. En dat levert persoonlijke berichten op.

Efficiënt

Door het juiste woordgebruik of goed gekozen instellingen bereik ik precies die mensen die voor jou interessant zijn.

'De persoonlijke aanpak van Getaald vind ik echt super!'

~

VOLG GETAALD OP...