+32 (0)494 43 91 61 info@getaald.be

Portfolio

Bekijk het portfolio en ontdek wat

Getaald ook voor jou kan doen!

Accountantskantoor Lambregts & Co

Dit accountantskantoor is een Kempische KMO met 10 medewerkers. Ze willen uiteraard graag blijven groeien en daarvoor kan je niet zonder een goede website en moet je aanwezig zijn op social media. Ik beheer hun Facebook- en LinkedInpagina, schrijf hun blogs en sporadisch eens een tekst voor de website, stel mailings en brieven op en schreef een persbericht. Facebook: https://www.facebook.com/lambregtsaccountants/ LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/10325652 Blog: http://www.lambregts.be/blog/ Tekst: http://www.lambregts.be/nuttigeinfo.php?info=10&a=49 Persbericht: http://www.madeinkempen.be/nieuws/accountantskantoor-lambregts-co-kondigt-nieuwbouw-aan/  

BLCC

Bedrijven en particulieren kunnen bij BLCC terecht voor taalopleidingen op maat. Voor hen schrijf ik op regelmatige basis klantenervaringen uit. Hiervoor interview ik telefonisch de taaltrainer, het bedrijf en een van de cursisten. Het eindresultaat bestaat uit een lange tekst voor op de website, een kort tekstje voor de startpagina en aangepaste teksten voor social media (Facebook, Twitter en LinkedIn).

Wavekarting - Knokke Boat

Knokke Boat verhuurt motorboten en wavekarts en organiseert teambuildings, uitstappen, … Voor hen schreef ik de teksten voor de website over Wavekarting. Daarnaast stelde ik ook mailings op voor hun aanbod ‘zeehondjes spotten’. De website die erbij hoort, wordt nog herwerkt.

Nooit meer op dieet

Nathalie Theys, zaakvoerster van Nooit meer op dieet - België, contacteerde me met de vraag of ik haar Facebookpagina wilde beheren. Dagelijks post ik dus een afbeelding, een link of een interessant artikel met een motiverende tekst erbij.

Zen4you

Veel mensen lijden onder stress of burn-out of hebben weinig energie. Bij zen4you kan je terecht voor lifecoaching, meditatie en alternatieve helingsmethodes. Ik schreef de teksten voor hun website. Aangezien ik over deze materie niet veel wist, heb ik er veel research voor moeten doen.

VOLG GETAALD OP...